Hvilken slags varmepumpe?

Luft-vand-varmepumpe
En luft varmepumpe er et effektivt middel til opvarmning og køling dit hjem eller forretning. De kører på el og bruge lufttemperaturen udenfor at opvarme eller afkøle en bygning. De har et kølemiddel, der består af en kondensator og en kompressor. Dybest set det absorberer varme i ét sted og frigiver det i en anden. Disse pumper anvendes primært til at opvarme en bygning, men de kan også anvendes til at køle en. I områder med moderate temperaturer, kan de give alle opvarmning og køling behov for en bygning. De anvendes også til at opvarme vand, og de kan generelt varme vand op til 80 ° C. Nogle gange har de til at blive parret med mere traditionelle midler til opvarmning af vand, fordi deres effektivitet kan falde i meget kolde temperaturer.
Om vinteren, de trækker varme fra luften udenfor og slip at varme ind i huset. I løbet af sommeren, kan det absorbere varmen i luften fra inde i bygningen, og slip den ud. De fleste standard pumper kun fungerer godt i positive temperaturer. Når temperaturen falder under frysepunktet, bliver det meget vanskeligt at udvinde varme fra luften. Nogle pumper er blevet udviklet til at klare koldere temperaturer; dog er mest effektive i områder med mild til moderat vintre disse pumper.

En luftkilde varmepumpe består af to varmevekslerspoler. Den ene er placeret uden for, og det trækker varme fra luften. Den anden spole er placeret inde, og det frigiver varme i en vandtank eller et varmesystem, såsom en under gulvet varmesystemet. Kølemiddel ligger i disse spoler og strømmer gennem systemet absorbere og frigive omgivende varme. Disse pumper er holdbare, ofte varer tyve eller tredive år, og de er mere effektive end traditionelle elradiatorer. De er dyrere end traditionelle systemer, og de har ofte at blive parret med propan (eller en anden kilde) varmeanlæg i tilfælde det bliver for koldt for pumpen til at fungere.

Jordvarme-varmepumpe
Geotermisk energi er en pålidelig, vedvarende energi, fordi det stammer fra midten af jorden hele tiden. Dybest set, det er ligesom en nuklear energi. Grunden til dette er geotermisk energi er et produkt af de processer opstået ved jordens centrum. Videnskabeligt, kernen af jorden er en tæt atomreaktor, der kan generere varme. I mangel af denne varme, ville jorden ikke overleve.

En af de geotermiske fordele er, at denne energi er meget fleksible med hensyn til bolig scenario. Geotermiske varmepumper og rør kredsløb kan give både varme og køling. Uanset om du er i et koldt eller varmt sted, dette system er meget fordelagtig. Det kan generere nok varme om vinteren og nok kølighed om sommeren.
Sammenlign med solpaneler, geotermisk varmeanlæg generelt ikke bidrager til udseendet af et hus. Ved definition er dette system installeret under jorden mindst fem meter nedenfor. Tilsyneladende, når de er installeret, vil systemet blive sjældent gravet op. Således kan du landskab over systemet. Og i kraft, kan du se dine regninger gradvist faldende.

Geotermiske pros vejer meget tungere sammenligne sine ulemper. Faktisk er miljø fordele geotermiske systemer tydeligt ses. Jordvarmeanlæg har ingen reelle miljømæssige skader. Dette er fordi processen er forbundet i dette system kun involverer varmeveksling til og fra hjemmet, og temperaturen af jorden. Undtagelsen fra reglen er, hvis et jordvarmeanlæg har kølemiddel til at gennemføre væsken.

Luft til vand varmepumpe
En varmepumpe luft til vand er beregnet til at være den eneste kilde til opvarmning og produktion af varmt vand til hjemmet. Luft til vand- varme -pumps bruger en konstant energi, der giver få og støtte en passende temperatur på de nyttige niveau til opvarmning og varmt vand i hjemmet. Luft til varmepumper tager varmen fra luften udenfor.
Denne varme kan bruges med varmt vand til radiatorer, gulvvarmesystemer, varme omformere luft og varmt vand i dit hus. De kan let tage varme fra luften, selv når temperaturen er meget lav, luft til vand- varme -pumps har en særlig indflydelse på miljøet. De får varmen fra jorden, luft og vand, der kan opdateres ved en naturlig måde.

Luft til varmepumper bruger varme af vand varme. Jo mere lavere er temperaturen den mere egnet de er til gulvvarme end radiatorer. Der er masser af fordele, luft til vand- varme- pumper har. Først og fremmest kan du spare penge, luft til vand pumper arbejde fra elektricitet. Så der er ikke nødvendigt at betale for gas eller brændstof til huset. Så omkostningerne kan være endnu mindre, hvis de arbejder fra vedvarende solcelleenergi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *