Hvorfor vælge en varmepumpe?

Leder du efter en måde at gøre dit hjem mere energieffektive? Så skal du måske overvej at installere en varmepumpe.

Bor du i et hus med oliefyr eller el varme? Er du på udkig efter måder at spare energi og sænke din månedlige energiregning? Uanset om du opgraderer et eksisterende varme system eller installerer et helt ny, for optimal energieffektivitet, skal du overveje en varmepumpe installation.

Varmepumper fungerer ved at flytte varme rundt i stedet for at bruge energi til at generere varme. Om vinteren, kan en pumpe trække varme fra luften eller jorden udenfor i din bygning. Om sommeren kan et pumpe bortvise varm luft fra din indvendige rum. Du kan installere en pumpe til at arbejde sammen med en ovn og klimaanlæg, eller, hvis du bor i en temmelig tempereret klima, som din eneste opvarmning og afkøling mekanisme. Uanset hvad, bør du se dine energiregninger gå ned dramatisk.
Hvorfor er varmepumpeanlæg sådan en penge-saver? Ved at omfordele varme i stedet for at gøre det, varmepumper kræver mindre strøm end klimaanlæg, ovne og kedler. Hvis du har en varmepumpe ud over de traditionelle HVAC-enheder, vil de enheder ikke behøver at arbejde så hårdt for at holde din bygning interiør komfortable året rundt. I mellemtiden har en pumpe alene bruger langt mindre energi end separate varme- og kølesystemer. Bruger mindre energi fører direkte til lavere energiregninger.

Hvis du beslutter, at varmepumpeanlæg er det rigtige for dit hjem eller kommercielle rum, tilkalde en VVS entreprenør. Under din konsultation, vil din entreprenør:

Diskuter hvilken type varmepumpe at installere. Air-source pumper transfer varme i luften mellem indersiden og ydersiden af din bygning. Ground-source pumper, også kendt som geotermiske pumper, køre rør under jorden for at udnytte varmen i jorden. Air-source pumper fungerer godt i moderate klimaer, men hvis du bor i et område, der ser kolde vintre, kan en geotermisk pumpe være en bedre indsats.

Diskuter hvilken størrelse og model varmepumpe der passer til din plads. Når du installerer en varmepumpe, du ønsker at være sikker på det er stærk nok til at håndtere sit arbejde, men ikke så kraftig, at du bruger mere energi, end du har brug for at holde dit rum temperatur-reguleret. En professionel HVAC entreprenør kan undersøge din plads og vælge den rigtige størrelse pumpe, for de bedste resultater. Afhængigt af, om din bygning har kanalsystem på plads, vil du også vælge enten en standard pumpe eller en ductless model.

Diskuter korrekt placering for enheden. Du vil have din pumpe skal kunne gøre sit arbejde effektivt uden at køre din familie eller dine medarbejdere skøre på grund af støjen fra sin cykel til og fra. Det betyder, at installere den på en placering, der er ude af vejen, mens den stadig er effektiv.

Når alle de nødvendige beslutninger er truffet, og din kanalsystem og eksisterende HVAC-systemer er blevet undersøgt, kan opvarmning og afkøling entreprenør gennemføre installationsprocessen til din nye varmepumpe. Efter alt er på plads og tilsluttet, vil han gøre en post-installation inspektion for at sikre, at din pumpe er klar til at få ret til at arbejde. Derefter kan du begynde at høste fordelene, i form af en mere komfortabel plads, der koster mindre at varme og cool. Læs mere om varmepumper her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *